Në dispozicion në këto gjuhë
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"Just finished reading the thing. Fantastic. Great work. Congratulations."
Hans-Hermann Hoppe, author of 'Democracy: The God That Failed'

Përmbajtja

Hyrje - Demokracia – Tabuja e fundit
"Argumenti më i mirë kundër demokracisë është një bisedë 5 minutshme me një votues mesatar."

Winston Churchill
I - Mitet e Demokracisë
Shtysa kryesore per politikanet ne demokraci eshte deshira per tu rizgjedhur. Ndaj horizonti i tyre zakonisht nuk arrin pertej zgjedhjeve te ardhshme.
II - Kriza e Demokracisë III - Drejt një lirie të re Pasthënie – Libertarianizmi dhe demokracia

Thënie