Në dispozicion në këto gjuhë
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"To challenge democracy is brave. To do it in print is heroic."
Doug French, Senior editor of Laissez Faire Books

Planet e ardhshme

Kemi ende shumë ambicie që duam t'i realizojmë me këtë libër.
Politikanët na ofrojnë përherë të njëjtën zgjidhje - Na jepni më tepwr para e pushtet që të rregullojmë problemet tuaja.

  • Përkthime në gjuhë të tjera
  • Krijimi i videove shpjeguese dhe promovuese.
  • Realizimi i një dokumentari, si psh. "I lirë për të zgjedhur" nga Milton Friedman ose "Globalizimi bën mirë" nga Johan Norberg.
  • Krijimi dhe përfshirja e më tepër figurave që shpjegojnë dinamikat e dëmshme të demokracisë.
  • Botimi i një edicioni të riparë me argumente të reja, grafiqe dhe figura.
Nëse dëshironi të ndihmoni, lutemi të na dërgoni email.